Απεργια Πλοια - Τουρκίκη πρεσβεία στις ΗΠΑ: Ξεκίνησαν οι έρευνες του Oruc ... : Ο δημόσιος τομέας την πέμπτη, καθώς η αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία

Απεργια Πλοια - Τουρκίκη πρεσβεία στις ΗΠΑ: Ξεκίνησαν οι έρευνες του Oruc ... : Ο δημόσιος τομέας την πέμπτη, καθώς η αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Αναζήτηση θέσεων εργασίας για φύλαξη πλοίων. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Δωρεάν, γρήγορος και εύκολος τρόπος αναζήτησης εργασίας σε 17.900+. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης.

Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια στις 18 Απριλίου ...
Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια στις 18 Απριλίου ... from www.newsit.gr
Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Αναζήτηση θέσεων εργασίας για φύλαξη πλοίων. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό.

Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Ο δημόσιος τομέας την πέμπτη, καθώς η αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία Δείτε τα αιτήματα των μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Αναζήτηση θέσεων εργασίας για φύλαξη πλοίων. Δωρεάν, γρήγορος και εύκολος τρόπος αναζήτησης εργασίας σε 17.900+. Πάντως, από την απεργία των ναυτικών έχουν ήδη δημιουργηθεί προβλήματα στις εμπορευματικές μεταφορές, καθώς περισσότερα από 15 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δεν μπορούν να. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. 24ωρη απεργία πλοία απεργία απεργία πλοία απεργία πλοία 24 σεπτεμβρίου απεργία πνο οπότε, αν έχεις μετακινήσεις με πλοίο την ημέρα αυτή να ξέρεις ότι τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα. Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα.

Πλήρης, προσωρινή και μερική απασχόληση. Σε 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού ναυτικού (πεμεν). H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ: Έληξε η απεργία στα πλοία - Κανονικά τα ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ: Έληξε η απεργία στα πλοία - Κανονικά τα ... from www.pagenews.gr
Παρ' όλα αυτά κάθως οι απεργίες αλλάζουν διάρκως επισκεφτείτε μας αργότερα και σίγουρα πριν χρησιμοποιήσετε τα μέσα για επιβεβαίωση. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Τα μεσάνυκτα απέπλευσαν τα πλοία knossos palace, superfast xii, bluestar paros, διαγόρας, βιντσέντζος κορνάρος, πρέβελης. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Ειδικότερα τα 13 σωματεία ναυτεργατών κατέρχονται σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει.

Οι απεργίες αλλάζουν διαρκώς, γι' αυτό επισκεφτείτε μας κι αργότερα για επιβεβαίωση και σίγουρα πριν χρ⚠ησιμοποιήσετε τα μέσα!

Οι απεργίες αλλάζουν διαρκώς, γι' αυτό επισκεφτείτε μας κι αργότερα για επιβεβαίωση και σίγουρα πριν χρ⚠ησιμοποιήσετε τα μέσα! Δωρεάν, γρήγορος και εύκολος τρόπος αναζήτησης εργασίας σε 17.900+. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο. Πλήρης, προσωρινή και μερική απασχόληση. H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Ποιοι συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. 24ωρη απεργία πλοία απεργία απεργία πλοία απεργία πλοία 24 σεπτεμβρίου απεργία πνο οπότε, αν έχεις μετακινήσεις με πλοίο την ημέρα αυτή να ξέρεις ότι τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα. Ειδικότερα τα 13 σωματεία ναυτεργατών κατέρχονται σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες ανεκ και μινωικές και.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική. Αναζήτηση θέσεων εργασίας για φύλαξη πλοίων. Δωρεάν, γρήγορος και εύκολος τρόπος αναζήτησης εργασίας σε 17.900+.

Ακύρωση εισιτηρίων λόγω lockdown: Τα δικαιώματα των ...
Ακύρωση εισιτηρίων λόγω lockdown: Τα δικαιώματα των ... from images32.inewsgr.com
Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Ο δημόσιος τομέας την πέμπτη, καθώς η αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία Ποιοι συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Πάντως, από την απεργία των ναυτικών έχουν ήδη δημιουργηθεί προβλήματα στις εμπορευματικές μεταφορές, καθώς περισσότερα από 15 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δεν μπορούν να. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα.

Ο δημόσιος τομέας την πέμπτη, καθώς η αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία

Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες ανεκ και μινωικές και. Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης. Πάντως, από την απεργία των ναυτικών έχουν ήδη δημιουργηθεί προβλήματα στις εμπορευματικές μεταφορές, καθώς περισσότερα από 15 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δεν μπορούν να. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Πλήρης, προσωρινή και μερική απασχόληση. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Ο δημόσιος τομέας την πέμπτη, καθώς η αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα.

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος απεργια. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook